FIRA JUL MED MIG

 

REKLAM FÖR MINA BÖCKER

 


I dag är det precis tre månader kvar till julafton. Woop woop!
.

Som jag har väntat och längtat efter denna dagen. Inte bara för att julen närmar sig utan också för att det är idag jag kan presentera min tredje bok. Att släppa en bok är lite som att gå in i en bebisbubbla, så coolt. Och nu kan jag äntligen berätta för er att den kommer handla om JULEN!

Jajamensan, den handlar om massa julmat, sillinläggningar, gratänger, vegetariskt, traditionella julrätter, små kroppkakor, hembakat julbröd, adventsmys, saffransbak och massor av julgodis och kolor. En bok som jag skrivit för att den ska kunna användas under hela adventstiden & jul.
.

Boken fotade vi hemma hos oss i Kalmar,
och det är som vanligt duktiga Ulrica Pousette som har fotat hela boken. Boken blandas upp med lite ”hemma hos”- bilder och massa fina julbilder. Handen på hjärtat är detta den finaste och mest roliga boken jag har gjort. Kanske för att jag älskar julen så mycket.
.
Jag kommer åka upp till Stockholm om den månad och signera så pennan glöder. Så vill ni ha en signerad ”Jennys Jul” med en liten julhälsning
Beställer du ditt eget ex HÄR

.

Kolla in den maffiga julgranen jag lyckades få tag på.
En riktig Piff & Puff gran.


Lite bilder bakom kulisserna, här bakade vi vaniljfyllda lussebullar.
Mumsigt. Snart är det dags för saffrans-bak igen.

För er som förbokar ”Jennys Jul”  redan nu så kommer ni få den signerad med julhälsning.
KLICKA HÄR FÖR ATT BESTÄLLA 

.

.

Ni kan också beställa signerade ”Middagstipset” på länken ovan. Presenttips, julklappstips eller varför inte köpa till Fars dag?
🙂

 

.

 

Här kommer lite tjuvkik från boken,
om ni är nyfikna.

0
Prenumerera
Notis om
14 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Anna
1 år sedan

Underbart! 🎄

jennysmatblogg
Reply to  Anna
1 år sedan

<3

Chatarina
1 år sedan

Grattis till 3:dje boken! Har precis beställt den och ser fram emot att testa dina recept! Höstkram från Oskarshamn🤗

jennysmatblogg
Reply to  Chatarina
1 år sedan

<3 Tack snälla.

Hoppas du kommer gilla den :-D

Marita Jansson
1 år sedan

Då var boken beställd. Ser fram emot den, älskar adventstiden och fram till jul.
Kram från Värmland!

jennysmatblogg
Reply to  Marita Jansson
1 år sedan

<3

Carina
1 år sedan

Grattis! Skyndade att beställa boken så fort jag såg ditt inlägg på instagram. Har dina två andra böcker som används ofta och ser fram emot att få denna, den ser jättefin ut! Grattis igen och tack för mysig blogg. Kram från Dalarna

jennysmatblogg
Reply to  Carina
1 år sedan

😀 Naaaaw, vad glad jag blir.
Hoppas ni kommer gilla boken.

1 år sedan

Stort grattis till bok nr3, har också förbeställt den. Kram från Stockholms skärgård.

emma r
1 år sedan

Äntligen gör du en julbok, har väntat sen den första om jag ska vara helt ärlig 😅 lycka till men jag tror den kommer ta slut fort!

Anita
1 år sedan

så fin den ser ut den måste jag ha.

Viola
1 år sedan

Men så underbart! Den här ser jag fram emot (såg iof fram emot de andra 2 med, men älskar julen!!) Så har lagt in en förbeställning 🙂

Christina
1 år sedan

Hej! Tänkte precis beställa ett ex av din nya bok men ”klicka för att beställa”-länken fungerar inte. Antar att det är där man kan beställa boken fraktfritt. Om jag klickar högre upp på din andra länk så är det inte fraktfritt. Mvh Christina

ma
1 år sedan

så söta barn! läggher du inte ut några julrecept i bloggen?😉😎

Nästa inlägg

Schweizernötspaj med crunch

14
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x