Vegetarisk pyttipanna

Hej raringar, 

Hoppas ni vaknat upp till bästa fredagshumöret. Det har jag tack!
Nu är jag på väg till Växjö ( så jag bjuder på ett tidsinställt inlägg till er ) jag ska till min frisör. Ja jag har kvar henne i Växjö, för att jag tycker hon är bäst och känner mitt hår så bra vid det här laget. Sedan hinner jag ju ta en fika med lite vänner också, så jag gillar mina växjöbesök. Något som jag också gillar är att äta mindre kött, så dagens tips blir lite vegoinspirerat.


Jag körde en liten kylskåpstömning så middagen blev lite ”du-tager-vad-du-haver”-middag.

Jag hade till min tallrik: 
kokt potatis
röd paprika
grön paprika
gul paprika
lök
smör + potatiskrydda
massa färsk persilja

Serveras med stekta ägg

Gör så här: 
Klyfta ner allt i lagom stora bitar.
Fräs i rikligt med smör, krydda och strö över persilja. Och servera med stekta ägg.
Mums

3
Prenumerera
Notis om

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Emilia
5 år sedan

Hur smakar potatiskrydda och vart hittar man det?

Marina Östmark
4 år sedan

Vilket bolag åkte ni med till Korsika? Vad hette hotellet?Tack för underbara foton!

jennysmatblogg
Reply to  Marina Östmark
4 år sedan

Langley 🙂

Nästa inlägg

Järpar med tomat och persilja

3
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x