Tomteskumspannacotta

Efterrätt på 2 ingredienser. Kan det bli enklare ?
Här hemma gav barnen pannacottan högsta betyget.

Det här behöver du till 4 portioner: 
2 1/2 dl vispgrädde
50 gram skumtomtar

Gör så här:
Mät upp grädden i en kastrull.
Klipp ner tomtarna och låt sjuda under omrörning tills allt smält samman.
Häll upp i portionsglas. Ställ in i kylen i minst 4 timmar, gärna över natten.
Dekorera dem med vispad grädde och tomte.

Klart!

1

6 responses to “Tomteskumspannacotta

  1. Anette skriver:

    ej, ser r, stelnar de i kylen? och så måste jag fråga, vart har du köpt dessa fina glasburkar?

    1. jennysmatblogg skriver:

      Ja det är gelatin i pannacottan, så den stelnar i kylen.
      Glasburkarna tror jag att jag fyndat på second hand.

  2. Anette skriver:

    Det är gelatin i tomtarna, därför stelnar pannacottan.

  3. Vilken fin färg det blev på pannacottan. God Jul.

  4. Isa skriver:

    God jul fina Jenny! Hoppas du och familjen får en trevlig julhelg 🙂
    Så mycket gott som du har lagt ut under månaden haha, är lite lat själv att göra julgodis men tycker det är mysigt att titta på bilderna!
    Jag ska i allfall prova lite recept från din nya bok under kommande året, har bara hunnit bläddrat igenom den men ser riktigt spännande ut.
    Kram Isa

    1. jennysmatblogg skriver:

      Tack detsamma fina du! 🙂
      Hoppas du gillar nya boken.
      Kraaam

Lämna ett svar till Liselotte Johansson Avbryt svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *