KLADDKAKEBOLLAR

 

Dessa har jag provat att göra innan, fast med mjölkchoklad.
Båda är goda, men dessa är ju snäppet ”juligare” med vit choklad och kokos. 

Du behöver till 20-24 kladdkakebollar :
400 gram kladdkaka (frusen)
250 gram vit choklad
riven kokos

Gör så här:
Skär upp kladdkakan i småbitar, och rulla till bollar. Smält chokladen och doppa bollarna.
Strössla över kokosen och förvara kallt.

3
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
JL
5 år sedan

Jag gjorde detta recept, men fick inte till chokladen så jämn å fin runtom. Vad använde du att doppa dom med?

Victoria
1 år sedan

Ska man ta kladdkakan direkt från frysen? Eller behöver den vara lite tinad för att man ska kunna rulla den?

Nästa inlägg

Recept på de godaste lussekatterna

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x