Recept på smaksatt färskost

Tjohooo, 
Nu är köket klart och i sin ordning. Så hela gårdagens kväll gick till att plocka tillbaka allt porslin.Men nu känns det verkligen tiptop!  Jag ska fota allt och visa er här på bloggen så fort jag bara hinner.  Fast idag står det kalas på schemat, vi ska fira Melvin som fyller 13 år på måndag.

* * * Förresten råkar du vara en av dem som inte fått signerad bok, trots att du förbokade?
Maila då till adlibris kundtjänst så kommer de lösa detta. * * *

 

 Det här behöver du: 
1 l filmjölk
3 dl gräddfil
1 kruka basilika
5 st fint strimlade soltorkade tomater
10 finhackade oliver
1/2 tsk salt
1/2 tsk torkad timjan

Gör så här: 
Värm filmjölk & gräddfil till 45-50°C i en kastrull. Häll massan i ett filter som te.x kaffefilter. Låt vasslen rinna av i kylskåp över natten. Och på morgonen är det klart att röra ihop med kryddor, tomater & oliver!

0
Prenumerera
Notis om

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Natalie
5 år sedan

Hej Jenny,
Jag undrar hur länge färskosten håller i kylen?
Tacksam för svar!

jennysmatblogg
Reply to  Natalie
5 år sedan

5 dagar eller så? 🙂

Natalie
5 år sedan

Tack!

Nästa inlägg

Omelettfrulle med knaperstekt bacon

3
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x