- Jennys Matblogg - https://www.jennysmatblogg.nu -

VILL DU GÅ TILL JOBBET UTAN LÖN?

Jag har den senaste tiden fått en del kommentarer kring reklam & sponsrade inlägg.
De flesta av er läsare vet hur det fungerar, men för er som undrar tänker jag bena ut lite hur det faktiskt fungerar. Min sajt är stor, precis som andra stora tidningar på nätet. För att sådana här sajter ska kunnas drivas & utvecklas så behöver det komma in pengar. Och för att undvika att lägga en kostnad på er läsare så väljer jag/vi reklam. Jag anser att mitt säljteam plockar ut bra och seriösa samarbetespartners. Det är kunder som jag vill jobba med för att jag tror att det ger mer till er och läsningen på bloggen. Produkter som jag själv använder eller köper. Jag får hundratals förfrågningar i veckan, men vi jobbar bara med de bästa.

Att driva en sajt så här stor har utgifter: såsom tekniker för sajten,
mitt säljteam behöver också tjäna pengar, löner ska betalas ut, skatter / moms / arbetsgivaravgifter, redigerare till rörligt material kostar pengar, fotografer, transporter till och från jobbmöten, rekvisita etc, etc Jag kan fortsätta att rabbla i all evighet. Jag tror inte att det är någon som vill gå till sitt arbete gratis, hur roligt det än är.

Så vill ni att jag ska fortsätta att arbeta på detta sättet så är det bara att gilla läget, och nu vet du hur det fungerar. men utan reklam- blir det ingen blogg. Är det något som inte intresserar er i just det reklaminlägget, kan man inte bara scrolla förbi då. Varför lägga tid på att skriva elaka kommentarer eller vara oförskämda.

Jag tror inte ni ifrågasätter varför någon annan får lön, när de går till sitt arbete. Och jag kan inte heller jobba utan ersättning. Då får jag börja kika mig om efter ett annat jobb.

Tack för mig,
nu ska jag försöka koncentrera mig på sonens studentfirande.

Allt gott,

2