- Jennys Matblogg - https://www.jennysmatblogg.nu -

Bilder från huset

Har hämtat barn från skola och dagis och är nu hemma en stund innan jag ska iväg igen.  Jag sitter i köket med en kopp kaffe och kollar igenom bilderna på datorn, och hittade några tjusiga bilder från vårat förra hus. Jag vet att många av er tycker det är roligt med hus & heminredning så jag tänkte att ni kanske tyckte det var kul att se.

Att ha pool kommer jag kanske sakna lite den här sommaren….

Köket, modernt och stilrent.  Vi trivdes jättebra med vårat guld / bronsiga mosaik kakel – men det hade inte passat lika bra i vårat hus nu.

Området var inte helt uppbyggt när vi bodde där, men när jag körde förbi sist så verkade de inte vara många obebygda tomter kvar.

Som ni kanske vet så är inte det här mycket färger min stil –
bilderna är till katalogfotningen- så det är duktiga stylister som har varit i farten och piffade till huset. Blev riktigt bra tycker jag !

Liten del av övervåningen…

Badrummet på övervåningen ritade vi upp själva. Och sen valde vi att sätta stora kakelplattor på höjden- vita såklart. ( syns kanske inte så bra på bilderna )

Fyrkantiga handfat.

Innan vi lade klinkers i hallen…

På dessa bilder är trallen obehandlad – den laserade vi sommaren efter in i en mjölk-vit lasyr ! Det var faktiskt riktigt fin- om man inte är så förtjust i den mörka / rödbruna / guldiga oljan som man oftast behandlar trädäcken med.

Ett jättefint hus som blev lite för litet för oss- jag stormtrivs i vårat vårat ”nya” gamla hus. Men sen är det är alltid roligt att gå tillbaka i bildarkivet och se hur man möblerade och hade för inredning för ett par år sedan 😀

7