LCHF-burgare

IMG_7752

Du behöver till 8 – 10 burgare:
1 kilo nötfärs
2 msk  koncentrerad fond
1 tsk sambal oelek
1 ägg
Salt och nymalen peppar
Olivolja

Gör så här:
Blanda ihop alla ingredienserna till hamburgarna, forma till sex stycken burgare.
Pensla burgarna med olivolja , då fastnar de inte lika lätt. Lägg dem på grillen tills de är lagom gyllene och klara.

Önskar man äta LCHF-burgare så skippa bröd, ketchupen, gör gärna egen majonäs.  Recept hittar du här

 

0
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
anna
11 år sedan

Hej Jenny!
Tack för en bra och inspirerande blogg. Undrar bara vad det är för fond som ska vara i köttfärsen?
Mvh Anna

jennysmatblogg
11 år sedan

Hej Anna :
Vilken koncentrerad fond som helst går bra ( förutom skaldjur) 🙂 .
Jag använder mig av kalv eller oxfond när jag lagar hamburgare / köttbullar.
Ha en fortsatt fin Onsdag

Nästa inlägg

Egen pizza med kebab och jalapenos

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x