Nu har möblerna fått den första målningen- och det blev en sådan skillnad. Jag har självklart tagit bilder på möbelrenoveringen denna gången. Medan jag fixade med skrivbordet så hjälpte Thelma till att måla om den gamla karmstolen. De kommer bli jättebra!! Annars så har vi har precis ätit mat, och ska snart åka iväg till Jacobs fotbolssmatch och heja. * Hoppas hoppas hoppas att det inte börjar regna*
Och ni som är följer Jennys matblogg på facebook såg att Thelma bakade kladdkakemuffins i Måndags,detta därför de fick ha med sig fika på utedagen i går. Här kommer nu receptet på detta.
Lätta att göra och grymt goda!
Till cirka 15 stycken :
100 gram smält smör
2 ägg
2 1/2 dl socker
2 dl vetemjöl
1 tsk vaniljsocker
1 nypa salt
4 msk kakao
1/2 tsk bakpulver
Gör så här:
Ställ ugnen på 200 grader. Ställ ut formarna på en plåt
Knäck äggen i en skål och blanda de torra ingredienserna och rör ner med en slev.
Blanda sist i smöret och rör tills smeten ärordentligt blandad.
Häll upp i formarna 2/3 – med smet. Och grädda sedan i mitten på ugnen i cirka 8-10 minuter.
Klara att servera.
Kikar in på din blogg nästan varje dag och prövar en hel del av dina recept. Igår blev det nutellabullarna och dom var populära där hemma. Gjorde dock för mycket nutella och smörblandning som jag inte ville kasta, så då blev det rulltårta med samma fyllning som blev jättegod. Bara ett litet tips om ni får fyllning över. Tack för all inspiration som du sprider. Kram Kristina.
Ser jätteläckert ut <3
gud vad sugen man blev nu då 🙂 och vad mycket du hinner fixa med trots 4 barn och hund, jag hinner inte ens tänka på ett trädgårdsland fastän det är klart att bara plantera 🙁
hej va bara tvungen att göra dina muffins brukar med göra kladdiga men har lite mindre mjöl i men ska testa glutenfritt mjöl i idag.
Hej Jenny!
Googlade på kladdkakemuffins och din blogg kom upp som förslag. Klickade mig in och blev fast. Gud så underbart allt såg ut! Blev genast tvungen att börja baka dessa urläckra och simpla kladdkakemuffins, nu väntar bara smakresultatet. Hoppas på det bästa!
Men tack för en härlig matblogg. Den är tillagd som favorit i bokmärkesfältet nu också. Tyvärr ser nog allt för gott ut och jag kommer sluta som en tungviktare på 170 kg. Men men, det kanske det är värt!
Kram, Sofie!
Hej! Skall verkligen inte äggen vispas med sockret eller nåt innan allt blandas? Nu har jag bara knäckt äggen i en skål och blandar allt tillsammans med en slev – spännande att se hur det blir 🙂
Mvh Merethe
De ska inte vispas 🙂
Tack 🙂 Jag glömde ha i bakpulver, men det gick bra det med – de blev väldigt goda! Nu gör jag dock samma men med bakpulver, så får vi se hur de blir ? Trevlig helg!