Smakboxen

DETTA INLÄGG PRESENTERAS I REKLAMSAMARBETE MED SMAKBOX

 

Hej hej

 

Ni vet ju att jag gillar de här smakboxarna som jag prenumererar på och det är lika roligt varje gång de kommer hem. Varannan månad blir det som en liten julafton med paketet fullproppat av nyheter & passande recept/tips. Det finns 2 varianter av dessa boxar. 1 ”vanlig” och en ”Smakbox Balans”,  som innehåller mer vegetariskt, färre sötsaker, mer laktosfritt & mindre gluten. Så man kan enkelt välja just den boxen som passar dig bäst  Ni kan läsa mer om smakboxarna HÄR

I månadens box fick vi prova dessa godingar. Nyhet från Gille : Sportbollar.
Lite nyttigare, mindre socker mer kostfiber.


Betyget var : att det var löjligt GODA!
Fem av fem stjärnor av både Melvin & Nomi. Och är de nyttiga kanske man får äta två med gott samvete ? Haha…


Tortillachips från Estrella med nachosmak.
Superdupergoda att äta precis som de är.


MER med mindre socker.
Bra där, barnen märkte ingen skillnad. Kul!

Jag var extra nyfiken på ”Tutti Fruttis” veganska godis.
Och denna fanns ett recept till i broschyren som Ida ”Glada Kocken” har tagit fram.

Snyggelisnygga va!  
Jag ändrade lite grann i receptet, så jag skippade nötterna och toppade med mandelbiskvier istället.
Dessa kan man ju äta som godis bara, även smarriga på nyponsoppa.

Det här behöver du till 4 pannacotta:
5 dl vispgrädde
1,2 dl gelesocker
1 tsk vaniljsocker
1 burk med sötad kondenserad mjölk
en nypa salt

Bananfluff
1 påse tutti frutti Bananas
3 dl vispgrädde

Sockergarnityr
2 dl strösocker

Gör så här:
Ta bort etiketten från burken och koka den i en kastrull med vatten i en timme. Viktigt att vattnet täcker under kokningen.
Ta ur och låt svalna. Häll grädde i en kastrull tillsammans med gelesocjer, vaniljsocker+ salt. Låt sjuda upp i cirka 30 sekunder. Tillsätt halva burken med kondenserad mjölk och rör till en slät smet. Häll upp i fina glas och ställ kallt i minst 4 timmar ( gärna över natten)  Du kan förbereda fluffet samt sockergarnityren. Innan servering toppa dem med fluff, sockergarnityr, mandelbiskvier och lite pudrad kakao.

Fluffet gör du så här: 
Mät upp grädde i en kastrull och vänd ner godiset, låt sjuda under omrörning.
Mixa sedan allt slätt. Ställ kallt, gärna över natten. När det är dags att garnera vispar du fluffet och spritsar ut över pannacottan

Sockergarnityr gör du så här:
Mät upp strösocker och smält i en torr stekpanna. Vänd över ett bakplåtspapper. När de svalnat bryter du loss lagom stora bitar att dekorera med.

 

Jag tycker det är jättekul att få hem en sådan här låda varannan månad med överraskningar.
Fantasifyllda recept, goda nyheter och boxen har ett värde av 350- 450 kronor varje gång och den kostar bara 199 :- i månaden inklusive frakt. Och nu har jag dessutom en schysst erbjudandekod till er som ger hela 50 % rabatt på första boxen!

Med koden: JENNYSMATBLOGG

KLICKA HÄR FÖR ATT BESTÄLLA 

1

9 responses to “Smakboxen

  1. Elisabeth skriver:

    Så tråkigt att du lägger ut så detaljerade bilder så tidigt efter att boxarna börjat skickas ut,alla har inte hunnit hämta ut ännu och smakbox själva håller på innehållet ett bra tag efter att dom börjat skicka ut.

    1. jennysmatblogg skriver:

      Sorry, hoppas du scrollade igenom inlägget snabbt ☺️

  2. Lotta skriver:

    Hej, är det vanliga boxen eller balans du lagt ut bilder på? Funderar på vilken jag ska beställa..

    1. jennysmatblogg skriver:

      Den vanliga :))

  3. Viktoria skriver:

    Så kul! Jag försökte beställa och din erbjudandekod accepterades men endast 60 kr drogs av. Jag tolkar det som att din kod ger ett pris på 99,50 kr…

    Kram!

    1. jennysmatblogg skriver:

      Med min kod kostar första boxen 99:- :))

  4. Christina skriver:

    Då har jag beställt en box , spännande 👍

  5. Malin skriver:

    Jag håller med första kommentaren ang att inlägget kom alldeles för tidigt. Jag har hunnit hämta min, men hade jag inte det hade jag varit rätt arg på dig för detta inlägg.

    1. jennysmatblogg skriver:

      Hihi… vilken tur då.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »