Smörstekt rödingfile

Måndag it is,

Denna helgen har varit så mysig, vet inte om det är allt adventspyntande men så är det säkert.
Tänkte att jag skulle ge mig upp på vinden här hemma i stan senare idag och kolla igenom adventsljusstakar och ljusslingor. Lika bra att kolla av lamporna i tid, det är alltid någon som är trasig. Fast innan dess så har jag en deadline innan lunch, recept till min kommande kokbok ska skickas in för att godkännas. Så nu ska jag sätta fart att laga mat, ett middagstips kommer till er här:


Detta tillagade vi när vi var uppe i Stockholm och fotade på Mosebacke.
Enkelt fräscht och så gott.


Till 2 personer: 
4 rödingfileer
smör
flingsalt

Serveras med en god citronsallad

Gör så här: 
Hetta upp en stekpanna med rikligt med smör.
Stek filen några minuter på varje sida. Undvik att vända på den för många gånger.
Servera sedan mer en god fräsch sallad.
Vi hade lite citronsaft, olivolja och flingsalt på salladen.
Mums

8

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Jennys Matblogg - En till WordPress-webbplats
Translate »