Signerad ”Baka med Godis”

DETTA INLÄGG PRESENTERAS I SAMARBETE MED MIN WEBSHOP

Hej hej,

 

Jag vet att många av er efterfrågat signerad böcker av mig. Vilket är jätteroligt, dock har inte tiden riktigt räckt till innan. Men nu ska jag ska sätta mig & signera böcker så fort jag kommer hem igen. Och därmed vill jag också erbjuda de första 50 som beställer bok nu, att de garanterat kommer få en signerad bok med hälsning i, sedan sker detta slumpvis i min webshop. I boken så hittar du småkakor, pajer, kladdkakor, efterrätter och en och annan tårta.

 

För att komma till shoppen så KLICKAR NI HÄR

img_2827

Om du inte vill ha en signatur så finns den även att köpa på adlibris.se eller i en bokhandel nära dig.

img_2840

Boken kommer skickas i mitten på veckan, så du bör ha den innan helgen om posten sköter sitt jobb 🙂

2

3 responses to “Signerad ”Baka med Godis”

 1. Tilda skriver:

  Hej!
  Något som inte alls har med ovanstående inlägg att göra… men jag försöker äta lite mer veggie,läste igår om oumph och blev jätte nyfiken och tänkte att du säkert hade nåt gott recept! Hittar inget när jag söker i sökfältet.. är det något du lagat någongång? Har du något gott recept att dela med dig av?
  Tack för all bra mat o bak inspo!

  1. jennysmatblogg skriver:

   Om du klickar på de tre strecken uppe till höger. Så väljer du kategorier.
   Där kan du välja både vegetariskt eller vegan 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Jennys Matblogg - En till WordPress-webbplats
Translate »