Mellanmål

Lätta & enkla mellanmål gillas alltid. Och dessa godbitarna är galet populära till buffén också.
Vi brukar alltid få ett gäng tortillabröd över efter tacofredagen, och då blir det oftast sådana här till mellanmål dagen efter.
Man kan fylla dem med vad man vill egentligen. Men ost är ett måste, tycker jag. Tihi.

IMG_9321 IMG_9323 (2)
Dessa bredde jag på insidan med philadelphiaost
Strimlade 2 rökta skinkor ( smörgåspålägg )
och rev över ost
Lägg dem på varandra med fyllningen inuti.

Sedan steker jag dem i stekpannan några minuter på var sida.
Lägg ett lock eller en mindre tallrik överst för att de tryck medan du steker.

Klipp upp lagom stora bitar och servera med lite frukt.

0
Prenumerera
Notis om

6 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Madeleine
8 år sedan

Vad använde du för ost i dina? Och ungefär hur lång tid på varje sida stekte du? Ser helt underbara ut! Måste testa!

jennysmatblogg
Reply to  Madeleine
8 år sedan

De är galet goda… Prästost.
2-3 minuter 🙂

Eva
Reply to  Madeleine
8 år sedan

Tips! Det är även jättegott o fylla med tacosås, skinka o ost.

8 år sedan

Detta måste jag testa! 🙂

Lotta
8 år sedan

Jag gör pizza variant. Tomatpuré, strimlad skinka, riven ost och oregano. Mums!

8 år sedan

Kan även tipsa om att göra ”pizza” av de bröd som blir över.

Blanda creme fraise och riven ost ( går jju att köra 50% philadelphia/ 50% cremefraise också om man vill ) och lägg det på brödet, strö över strimlad skicka och tunna bitar av päron sedan in i ugnen i ca 5-10 minuter (175 grader tror jag vi brukar köra på)

Såååå gott!!!

Nästa inlägg

Tisdagsblommor

6
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x